Activiteiten

Elke zondag hebben we leuke activiteiten:

29 maart:
Apenkooien!
apenkooi 380px

Zondagmiddag gaan we lekker klimmen èn klauteren. In de binnen- en buitenspeeltuin spelen we het populaire spel: Apenkooien. Kun jij het langst van de grond blijven?

 

22 maart:
Familiebingo

Er kon weer gestreden worden voor te gekke prijzen, want we organiseerden de Familie bingo. Iedereen mocht dus meespelen! Er werd lekker fanatiek meegedaan!

15 maart:
Buiten spelen
buitenspelen 380px

Zondagmiddag gingen we lekker buiten spelen. We gingen verschillende buitenspelletjes doen zoals voetbal, voetjes van de vloer, tikkertje en misschien weet jij ook wel een leuk spel?!
Gansje Glijbaan

Sowifi logo

Klik hier voor leuke links

 

Laatste nieuws!

Het paasprogramma is bekend:
Pasen2015 380px

Kom je ook gezellig meespelen?

Nu verkrijgbaar:

Steppegras 

Steppegras zijn heeeeeel dun gesneden frietjes. Bij 't GanzeNest worden deze gewoon met een snack of schnitzel geserveerd. Je kunt ook een Steppegrasfeestje (arrangement 4) boeken. Dan gaan alle kinderen èn begeleiders samen aan een hele berg steppegras!!!

Je kunt ook voor Steppegras kiezen bij losse bestellingen aan de bar.

Kinderportie € 3,50
Volwassenenportie € 5,50

De peuterzone is vernieuwd

Peuterhoek overzicht 380px

Stoeien met de krokodil, glijden van de stierenglijbaan, wippen met de bevers of blokken stapelen! Allemaal splinternieuwe speelmaterialen liggen op jou te wachten. Kom ze snel uitproberen in de vernieuwde peuterzone.

Peuterhoek blokken 380px

Lekker eten?!

Familiebuffet

Boek nu je familiedag bij ’t GanzeNest mèt een overheerlijk buffet.
Bereid in eigen keuken van ons café-restaurant in Hilvarenbeek. En speciaal voor jullie gezelschap naar Kaatsheuvel gebracht.

Meer informatie

Gratis uit eten

Heb je een GanzeNest jaarabonnement? Op vertoon hiervan krijg je een hoofdgerecht van de kinderkaart bij De 2 Bourgondiërs helemaal gratis!

Gratis entree

Bij elk hoofdgerecht van de kinderkaart bij De 2 Bourgondiërs krijg je een muntje wat gratis toegang biedt tot 't GanzeNest. Behalve als je al gratis eet met een abonnement natuurlijk!  


 

Wil je meer weten over ons gezellige café-restaurant nèt buiten Tilburg?
Klik op de foto om naar de site te gaan.