Activiteiten

Elke zondag hebben we leuke activiteiten:

1 februari:
Spelletjesmiddag
Spelletjesmiddag 380px

Van 14:00 tot 16:00 uur staat één van onze medewerkers voor jullie klaar om de allerleukste spelletjes te spelen. Wat dacht je van ballontikkertje en ken je het piramidespel al? Natuurlijk staan er de hele dag ook volop bordspellen klaar!

25 januari:
Tatoeage schminken
Tatoeage


Wilde jij altijd al een stoere tatoeage? Van 14:00 tot 16:00 uur kun je een mooie glitter tattoo laten zetten of misschien wil je wel een gaaf litteken!

18 januari:
Snoephappen
Snoephappen 380px

Zondagmiddag gingen we lekker spelen met snoep.

Gansje Glijbaan

Sowifi logo

Klik hier voor leuke links

 

Laatste nieuws!

De peuterzone is vernieuwd

Peuterhoek overzicht 380px

Stoeien met de krokodil, glijden van de stierenglijbaan, wippen met de bevers of blokken stapelen! Allemaal splinternieuwe speelmaterialen liggen op jou te wachten. Kom ze snel uitproberen in de vernieuwde peuterzone.

Peuterhoek blokken 380px

Lekker eten?!

Familiebuffet

Boek nu je familiedag bij ’t GanzeNest mèt een overheerlijk buffet.
Bereid in eigen keuken van ons café-restaurant in Hilvarenbeek. En speciaal voor jullie gezelschap naar Kaatsheuvel gebracht.

Meer informatie

Gratis uit eten

Heb je een GanzeNest jaarabonnement? Op vertoon hiervan krijg je een hoofdgerecht van de kinderkaart bij De 2 Bourgondiërs helemaal gratis!

Gratis entree

Bij elk hoofdgerecht van de kinderkaart bij De 2 Bourgondiërs krijg je een muntje wat gratis toegang biedt tot 't GanzeNest. Behalve als je al gratis eet met een abonnement natuurlijk!  


 

Wil je meer weten over ons gezellige café-restaurant nèt buiten Tilburg?
Klik op de foto om naar de site te gaan.