Activiteiten

Elke zondag hebben we leuke activiteiten:

8 maart:
Cake versieren
Cake versieren 380px

We gaan weer lekker aan de slag met snoepjes, balletjes, slagroom en nog veel meer soorten versiering om een lekkere cake te maken. Je kunt de hele dag je eigen cake komen versieren!

1 maart:
Crea Bea met ballonnen
Ballonknutselen 380px

De hele dag kon je met ballonnen knutselen! Maak een eigen luchtballon of een groot gezicht. Jullie weten vast nog leukere dingen te verzinnen. Wij zorgden voor genoeg ballonnen, papier, karton en touwtjes voor jullie beste creaties!

22 februari:
Puzzel maken!
Puzzel 380px

De hele dag kon je je eigen puzzel komen maken! Eerst kies je een leuke tekening en daarna maak je er een te gekke legpuzzel van. We zorgden voor makkelijke en wat moeilijkere puzzels. Zo is het voor iedereen leuk!

Gansje Glijbaan

Sowifi logo

Klik hier voor leuke links

 

Laatste nieuws!

Nu verkrijgbaar:

Steppegras 

Steppegras zijn heeeeeel dun gesneden frietjes. Bij 't GanzeNest worden deze gewoon met een snack of schnitzel geserveerd. Je kunt ook een Steppegrasfeestje (arrangement 4) boeken. Dan gaan alle kinderen èn begeleiders samen aan een hele berg steppegras!!!

Je kunt ook voor Steppegras kiezen bij losse bestellingen aan de bar.

Kinderportie € 3,50
Volwassenenportie € 5,50

De peuterzone is vernieuwd

Peuterhoek overzicht 380px

Stoeien met de krokodil, glijden van de stierenglijbaan, wippen met de bevers of blokken stapelen! Allemaal splinternieuwe speelmaterialen liggen op jou te wachten. Kom ze snel uitproberen in de vernieuwde peuterzone.

Peuterhoek blokken 380px

Lekker eten?!

Familiebuffet

Boek nu je familiedag bij ’t GanzeNest mèt een overheerlijk buffet.
Bereid in eigen keuken van ons café-restaurant in Hilvarenbeek. En speciaal voor jullie gezelschap naar Kaatsheuvel gebracht.

Meer informatie

Gratis uit eten

Heb je een GanzeNest jaarabonnement? Op vertoon hiervan krijg je een hoofdgerecht van de kinderkaart bij De 2 Bourgondiërs helemaal gratis!

Gratis entree

Bij elk hoofdgerecht van de kinderkaart bij De 2 Bourgondiërs krijg je een muntje wat gratis toegang biedt tot 't GanzeNest. Behalve als je al gratis eet met een abonnement natuurlijk!  


 

Wil je meer weten over ons gezellige café-restaurant nèt buiten Tilburg?
Klik op de foto om naar de site te gaan.